Copii cu autism
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Copii cu autism

FORUM INFORMATIONAL PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU AUTISM

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

CE PARERE AVETI?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
alinutza

Data nasterii : 12/01/1972
Data de inscriere : 04/08/2010
Varsta : 52
Localizare : PLOIESTI

CE PARERE AVETI? Empty
MesajSubiect: CE PARERE AVETI?   CE PARERE AVETI? I_icon_minitimeMier 24 Aug 2011 - 10:21

Vreau sa va intreb si eu ceva: Vladut ia Neuro-optimizer, Pure DHA, Tonotil, credeti ca e prea mult sa-i mai dau si Esprico? Stiu ca nu sunteti medici dar de multe ori parerile voastre m-au ajutat.
Va multumesc anticipat.
Sus In jos
gabi.b
Admin
gabi.b

Data nasterii : 14/10/1969
Data de inscriere : 30/07/2010
Varsta : 55
Localizare : ORADEA

CE PARERE AVETI? Empty
MesajSubiect: Re: CE PARERE AVETI?   CE PARERE AVETI? I_icon_minitimeJoi 25 Aug 2011 - 0:02

Alina, eu zic ca e ok ce ii dai , cele doua TONOTIL si NEUROOPTIMIZER , sunt stimulente , iar PURE DHA , il ajuta in felul sau , completand deficitul de grasimi necesare pentru dezvoltarea creierului . ESPRICO e un fel de combinatie de OMEGA si MG cu ZN , ultimele doua fiind ajutatoare ale sistemului nervos , eu as da incepand din toamna , dupa ce termini cu PURE DHA , ESPRICO in combinatie cu cele doua stimulente nervoase , caci e prea multa grasime deodata , adaugand si ESPRICO. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
http://www.autismbihor.ro
alinutza

Data nasterii : 12/01/1972
Data de inscriere : 04/08/2010
Varsta : 52
Localizare : PLOIESTI

CE PARERE AVETI? Empty
MesajSubiect: Re: CE PARERE AVETI?   CE PARERE AVETI? I_icon_minitimeJoi 25 Aug 2011 - 0:26

multumesc Gabi ptr. sfat, prompta ca de obicei.
Sus In jos
monica1968

Data de inscriere : 05/10/2011
Localizare : Bucuresti

CE PARERE AVETI? Empty
MesajSubiect: Re: CE PARERE AVETI?   CE PARERE AVETI? I_icon_minitimeLun 17 Oct 2011 - 3:49

gabi.b a scris:
Alina, eu zic ca e ok ce ii dai , cele doua TONOTIL si NEUROOPTIMIZER , sunt stimulente , iar PURE DHA , il ajuta in felul sau , completand deficitul de grasimi necesare pentru dezvoltarea creierului . ESPRICO e un fel de combinatie de OMEGA si MG cu ZN , ultimele doua fiind ajutatoare ale sistemului nervos , eu as da incepand din toamna , dupa ce termini cu PURE DHA , ESPRICO in combinatie cu cele doua stimulente nervoase , caci e prea multa grasime deodata , adaugand si ESPRICO. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

ATI AUZIT DE TRATEMNTE CU SUCCES IN AUTISM CU CHLORELLA?

HAI SA PUNEM UN TOPIC NOU POATE MAI STIE CINEVA.
Sus In jos
monica1968

Data de inscriere : 05/10/2011
Localizare : Bucuresti

CE PARERE AVETI? Empty
MesajSubiect: Re: CE PARERE AVETI?   CE PARERE AVETI? I_icon_minitimeLun 17 Oct 2011 - 4:21

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] VA ROG SA CITITI PE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] articolul "Metalele grele si afectele lora/a sanatatii- eliminarea cu succes a mercuruluiu din organism cu chlorella"

e deosebit de interesant[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
iulia

Data nasterii : 10/07/1967
Data de inscriere : 20/09/2010
Varsta : 57
Localizare : ORADEA

CE PARERE AVETI? Empty
MesajSubiect: Re: CE PARERE AVETI?   CE PARERE AVETI? I_icon_minitimeLun 17 Oct 2011 - 4:52

Stiam de aceste informatii , dar nu am avut curajul sa il fac. Adica asa mare cantitate de clorella...............

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Continut sponsorizat

CE PARERE AVETI? Empty
MesajSubiect: Re: CE PARERE AVETI?   CE PARERE AVETI? I_icon_minitime

Sus In jos

CE PARERE AVETI?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce parere aveti de Tonotil?
» Ce parere aveti? Discriminare sau rea vointa?
» ce parere aveti despre alimentatia fara gluten si cazeina ?
» echolalie, o parere, va rog
» Am nevoie de o parere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Copii cu autism  :: Clinica virtuala :: Diagnostic si tratament. :: Intrebari diagnostic si tratament.-
Mergi direct la: