Copii cu autism
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Copii cu autism

FORUM INFORMATIONAL PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU AUTISM

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

vreau o parere

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
adelina

Data de inscriere : 22/10/2014

vreau o parere Empty
MesajSubiect: vreau o parere   vreau o parere I_icon_minitimeMier 22 Oct 2014 - 13:05

sunt mama unui baietel de 2 ani diagnosticat cu autism am urmat trat cu tonotil rispolept dar imi e tema de efecte adverse asa ca am decis sa incerc cu homeopate.Am rugamintea de a primi mai multe pareri despre dr naghiu si despre cat de eficient e tratamentu homeopat despre clinica dansului si in leg cu rispoleptu c parere aveti e eficient periculos?
Sus In jos
ani

ani

Data nasterii : 28/02/1981
Data de inscriere : 01/08/2010
Varsta : 43
Localizare : bucuresti

vreau o parere Empty
MesajSubiect: Re: vreau o parere   vreau o parere I_icon_minitimeMier 22 Oct 2014 - 21:46

La 2 ani Rispoleptul este periculos.Este un medicament prescris pt comportament agresiv,copilul trebuie sa aiba minim 5 ani(ca varsta) iar durata tratamentului este de maxim 6 saptamani.La noi in tara este deja o "moda" a se prescrie copiilor Rispolept,pe perioade de ani de zile,cred ca in curand il vor prescrie si sugarilor.
1.Este agresiv?daca da,la 2 ani nu-l poti manevra in timpul unei crize de agresiune?Fii-miu are 10 ani si inca il pot imobiliza si e destul de dezvoltat,crede-ma.
2.Citeste TOATE prescriptiile medicamentelor/vitaminelor pe care i le administrezi!
3.Tonotilul e ff bun,dar mare grija ca da o pofta enorma de mancare.Se administreaza in cure de cate 3 luni,10 zile/luna,restul de 20 zile de obicei se recomanda complex b.
4.Tot o ''moda'' din Romania este sa administrezi(sa bombardezi,mai exact) copilului cat mai multe vitamine.Fa-i analize intai,vezi daca intr-adevar are nevoie de acele vitamine,ca altfel organismul lui intra in dezechilibru.
5.Homeopatele sunt bune.Dar daca incepi  asigura-te ca poti cotinua,nu face ca mine,m-am trezit ca nu mai am finante sa pot continua.(La Naghiu am fost si noi,e ff ok si ca dr si ca om).
ooo...da 6.vezi ca toate medicamentele alopate dau dependenta!adica odata ce i-ai dat nu-l poti scoate cand ti se nazare tie,copilul poate intra in sevraj.Eu sunt Stan Patitul,stiu ce zic.
E mic,lasa medicatia pt mai tarziu,lupta-te si faceti terapie cat mai curand,are sanse mari sa se recupereze.Autismul nu e capat de drum.
PS:nu sunt medic,sunt parinte,iar sfaturi dau numai din ce am invatat eu din experienta mea personala.
O zi buna! vreau o parere 800181
Sus In jos
adelina

Data de inscriere : 22/10/2014

vreau o parere Empty
MesajSubiect: Re: vreau o parere   vreau o parere I_icon_minitimeJoi 23 Oct 2014 - 3:34

multumesc mult pt sfaturi,ma ajuta f mult. sunt f speriata de problema fiului meu incerc din toate puterile mele sa fac ceva sa.l recuperez cat mai repede. pe noi tonotilul ne.a ajutat f mult si nu ne.a dat o pofta crescuta de mancare.cat drspre rispolept...este eficient dar puternic si repet imi e ff teama de efecte adverse si de faptu ca provoaca dependenta asa ca al scoatem treptat,in fiecare zi micsorom doza cu cate o unitate. Ca durata nici 2 luni nu i.am dat cam 5 saptamani si m.am interesat f bn despre medicament asa ca am decis sa.l scotem.Bine inteles ca d.na dr nu a fost de acord cu mn si mi.a sp ca e printre cele mai bune trat dar imi e f teama sa mai continuam cu el. iar terapie facem si acasa cu mn si la un centru particular.Sper sa ne recuperam cat mai repede. dar dv.ati urmat sau urmati tratamemt sau terepie la dl dr Naghiu? daca da ati obtinut rez satisfacatoare?
Sus In jos
ani

ani

Data nasterii : 28/02/1981
Data de inscriere : 01/08/2010
Varsta : 43
Localizare : bucuresti

vreau o parere Empty
MesajSubiect: Re: vreau o parere   vreau o parere I_icon_minitimeJoi 23 Oct 2014 - 5:33

La dr Naghiu am urmat tratament homeopat,s-a reglat cate ceva(somnul,tranzitul intestinal,imunitatea)dar am intrerupt pt ca eu am ramas fara servici in acea perioada.
Sus In jos
Continut sponsorizat

vreau o parere Empty
MesajSubiect: Re: vreau o parere   vreau o parere I_icon_minitime

Sus In jos

vreau o parere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Logoped-vreau sa stiu, sa ma implic mai mult!!!
» echolalie, o parere, va rog
» Am nevoie de o parere
» Atentie la CONCERTA , RITALIN....
» CE PARERE AVETI?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Copii cu autism  :: Sa ne cunoastem. :: Sa facem cunostinta.-
Mergi direct la: